Mennesker uten noe sjel.

Moren min fortalte meg om en historie hun hadde opplevd for noen år siden. Jeg ble sint inni meg når hun fortalte det. Noen mennesker har ikke noe sjel. Virkelig.

Hun og stefaren min hadde vært på ett hotel. Hvor og når husker jeg ikke, men de hadde hvertfall vært på ett hotel en helg. Utenfor hotellet hadde det ligget en mann i en rullestol. Altså i en liggende aktig rullestol. Han hadde ligget der og ropt etter hjelp. "jeg trenger mat, jeg er sulten.." Og det var iskaldt ute. Det snødde og var ordentlig vinter. Han klarte ikke engang å få på seg sine egne votter. Siden han var så funksjonshemmet.  Moren min hadde syntes så synd på han, og derfor gått bort og kjøpt en eller annen stor Mc Donalds meny til han. Tatt på han vottene og virkelig vist sympati. Han "lå" ute om natten på vintern og frøs. Og hun fortalte meg at hun nesten ville ta han med inn på hotellet. Hvorfor ligger han ute på vintern, når han er så syk?

Dagen etter når de skulle dra hjem, så moren min denne mannen. Reise seg opp. Pakket sammen rullestolen sin og gikk videre. Tenk dere det? Å late som man er funksjonshemmet for å få ting, til å kjøpe seg dop og lignende. Heldgisvis kjøpte henne mat til han, og ikke la penger i den koppen. Så usmakelig og kvalmt.
Én kommentar

Marthe Charlotte

30.mai.2011 kl.01:00

såpass... utrolig hva mennesker har samvittighet/tør å gjøre;s Var uansett snilt gjort av moren din da!

Skriv en ny kommentar

hits