Jeg er ingen rosa blogger

Hvis jeg skal beskrive meg selv er jeg en jente som sier ting rett ut. Jeg er ikke den jenta som dilter etter andre med meninger og andre ting. Jeg har min egen mening om det meste. Jeg laget ikke denne bloggen for å være en rosa blogger. Jeg syntes rosa bloggere er utrolig kjederlig skal jeg være helt ærlig. Jeg vet at jeg legger ut bilder av ting jeg har fått, kjøpt og sånt, for å vise dere. Men sånne bloggere som gjør meg gal er sånne som bare legger ut hva de har spist, hvordan sko de har på seg.  "I dag var jeg på cafe" Også legger de ut en tallerken med Sushi og en moccachino! Tror dere virkelig at de spiser sushi og salat hver dag? De legger selvfølgelig ikke ut bilde der de koker mr lee, eller smører seg ei brødskive med makrell i tomat. Sånne bloggere liker ikke jeg. Fordi de ikke er seg selv. Jeg er meg selv på denne bloggen og tror dere ikke jeg får kommentarfeltet fyllt med møkk for det? Og jeg kunne virkelig ikke brydd meg mindre.  Ja vel, jeg skriver mye feil. Unnskyldningen der er at jeg har så mye på hjertet og jeg bare skriver det jeg føler for. Jeg gidder ikke å sitte å rette innlegget mitt, sånn at det er perfekt for dere. Hvis dere ikke liker det jeg skriver eller hvordan jeg skriver, burde dere klikke dere inn på en annen blogg.

Og forrige innlegg: Tusen takk til dere som syntes håret var fint. Tusen takk til dere som syntes det var stygt. Jeg bryr meg ikke, for det er jeg som skal ha det på hue resten av livet. Det er heller ikke grått, men bilde er redigert i "halvt farge, halvt svart\hvitt"

 8 kommentarer

Anna<3

17.feb.2011 kl.17:13

Helt enig med deg, selv om jeg skal innrømme at jeg leser en rekke "rosablogger". Utrolig fint bilde av deg i dette innlegget :)

hege

17.feb.2011 kl.17:59

Jeg leser endel kommentarer på andre blogger, såkalte rosablogger og jeg må si at folk har utrolig mye stygt å si om andre mennesker. la merke til det på det forrige innlegget ditt også. Jeg skjønner ikke helt hvorfor de gjør det. Jeg mener; hvis man ikke har noe bra å si så får man vel bare droppe å si noe da.... Det må jo komme fra folk som er sjalue eller noe? Jeg støtter deg 100% Og syns du er en søt og blid jente. Stå på;) Hilsen Hegis;)

idaibrasil

17.feb.2011 kl.19:48

Det kommer bare flere og flere rosabloggere tror jeg : )

mari adele

18.feb.2011 kl.09:29

Tusen takk jenter! =) Sååå hyggelig Hegee når ble jeg glaad!!:D ( hegis ) hehe :D

Elise

18.feb.2011 kl.16:24

Er så enig! Greit å blogge en gang i blant om at man har vært på en restaurant feks, men hvem bryr seg om at noen eter en jævla oliven liksom? Syns du er rå jeg Mari! Digger bloggen din, du har mye forskjellige å bra innlegg :D Og de som slenger dritt, de gjør det jo enda bedre, for da har vi noe å le av :D De er max sjalu fordi du er så herlig!

Mari Adele

18.feb.2011 kl.17:46

Ååh Elise! Så god du er! Takk! :D Hahah OLIVEN :D

19.feb.2011 kl.21:10

Skjønner hva du mener Mari .. , liker ikke sånne jeg heller -.-

men du kan du ikke legge ut en video om hvordan du sminker deg, du er forbilde mitt du er så jævlaa pen! <3

Marianne

19.feb.2011 kl.22:09

Jeg liker ikke rosablogger, så jeg syns det er bra at det finnes noen ærlige bloggere her ute :) Eneste kjente bloggen jeg leser er vel Marie Amanda sin :)

Skriv en ny kommentar

hits