Når legene ikke klarer å helbrede en sykdom, gir de den i hvert fall et fint navn.

Nå er jeg blitt ennå verre igjen. I går var det så vondt at jeg faktisk gråt. "Faktisk gråt" Skulle tro det ikke var lov til å felle en tåre her i verden. Men når man gråter, er det faktisk veldig vondt. Jeg begynte å få vondt i brystet. Sånn sykt og. Og ryggen min holdt på å drepe meg. Jeg begynte å bli sånn sykt slapp i hele kroppen. Det var tungt å holde posen fra butikken, som inneholdt kun en Cola, en pakke tacolomper og en nesespray med menthol. Dette endte selvfølgelig med ett sykehus besøk i går natt. Når jeg kom dit fikk jeg ikke no serlig hyggelig velkomst heller. Jeg går bort til luken. Helt ildrød i annsiktet, slitne ringer under øynene og tårer i øynene. Damen bak disken kunne i det minste gitt meg litt sympati. Det var det minste hun kunne gjøre. Unnskyldningen hennes for å være ett rasshøl ( rett og slett ) var nok fordi hun hadde jobbet hele dagen også måtte hun jobbe nattvakt.

Når jeg kom bort i luken. Så begynner jeg å si " Hei, jeg har vært syk i ca en uke nå, hatt innmari vondt i magen, vondt i halsen, tett, vondt i hode og nakken osv.. " Så svarte hun " Hva er navnet ditt? " Så sa jeg: Mari Aasen. Så sa hun " Når er du født? " .. " 1992" .. Så bare himla hun med øya. Skulle tru øya ble igjen i bakhue hennes. Herregud. " JA, MEN NÅR DA? "  Så svarte jeg: "20.01.." .. Så spurte hun om fastlegen min var en som het *******? " Så svarte jeg: " Jaa, han er fastlegen min, men det er ikke han jeg har gått til de siste årene. Jeg er hos noen forskjellige hver gang. " Tror dere ikke hun himla med øya ennå engang?  " Ja, men det er han som er fastlegen din ? .. " Så sa jeg bare " ja.."

Jeg blir så frustrert over folk som kan være sånn? Du jobber på ett sykehus for god sake, du skal liksom ta vare på folk. Ikke være frekke mot dem. Uff jeg ble så lei meg og irritert. Jeg er jo en veldig følsom person i tillegg, så til ikke å ha mensen, har jeg en ordentlig kraftig PMS.


Stemoren min og meg i bursdagen til tantebarnet mitt.2 kommentarer

Siripiri

07.jan.2011 kl.12:54

åååh, sånt er så sykt ikke koselig, å bli møtt sånn når du allerede føler deg rævva.. En kan skjønne at folk blir slitne av å jobbe hele dagen lang, og at på til må jobbe nattvakt, men hun har et lite ansvar ovenfor pasientene hun og. Da bør hun i ihvertfall prøve å være litt grei !

Juliane

18.jan.2011 kl.23:40

åå, uff :/ god bedring!!

Skriv en ny kommentar

hits