Leger gir medisiner som de vet lite om, for å helbrede sykdommer de vet mindre om, til mennesker som de ikke vet noe om.

Ja jeg er fortsatt syk. Og det er så sinnsykt kjedelig. Jeg våknet i dag av en syk hoste. Når jeg puster helt vanlig, så høres halsen min ut som en sånn leke man vinner på Svelvik dagene. Sånn sykt rar lyd. Det er jo litt morsomt når jeg tenker over det, men jeg er den typen som syntes synd på meg selv. Det som er kjipt er at jeg hadde en uke ferie forrig uke. Og denne uken ble jeg syk. Det er kjipt. Hvorfor kunne jeg ikke bare vært syk når jeg hadde ferie? Jeg vil ikke gå glipp av jobben. Men jeg kunne aldri stått å klipt hår, sånn som jeg hoster nå. Ingen vil ha en bronkitt hostende frisør med rennende snørr i nakken.

Sitter forresten å ser på Wipeout. Jeg ler av hvor sykt dumme og patetiske de ser ut. Jeg sier ikke at jeg hadde sett no bedre ut hoppende på noen store syke glatte baller. Men fy, det må jeg si. Det er ganske så underholdene. Doc, Cola, Lollipop, Dassrull, Doc, Hostesaft, Doc, Doc, Doc.  BLI FRISK!  

Bilde av meg og min beste drink buddy, Charleen! Besøk hennes blogg!

2 kommentarer

Glad jente

05.jan.2011 kl.20:49

JEG DIGGER BILDE å DEG <3

Anna

05.jan.2011 kl.21:20

Fint bilde :) Jeg var syk i ferien, kjedelig.. Fortsatt litt syk, men heldigvis bedre nå. God bedring!

Skriv en ny kommentar

hits