Everyone thinks that I have it all, but its so empty living behind these castle walls

Jeg sitter å venter på Martin, kompissen min. Martine, han og jeg skal til Drammen og handle godsaker til nyttårsaften. Skal på en stor lokal fest her jeg bor. Gleder meg masse! Vi skal jo ikke bare kjøpe drekke da, vi skal se om vi finner en sexy kjole til Martine, siden hun bare har sånne søte kjoler. Jeg trenger jo egentlig ikke ny kjole, om jeg skal tenke økonomisk. Men vi lever bare hver gang. Og bruke samme kjolen hver gang, syntes jeg er kjedelig.

Og jeg skal endelig ta etterveksten min i morgen. Heldigvis. Jeg er jo mørk blond egentlig, men bunnen ser jo helt svart ut, pga kontrasten i mitt lyse hår. Såå. Det skal bli digg å bli fin til nyttår!

Dette nye året ser bra ut allerede. Mine "nyttårsetter" kommer snart. 1. Ikke spise godteri.  Ja jøss. Men vi prøver om og om igjen. Som presten sa i kirken: Det handler om å tro! Å det er akkurat det jeg skal gjøre.

4 kommentarer

Solveigen

30.des.2010 kl.14:59

jaja, dere får kose dere :)

Anna

31.des.2010 kl.09:51

Fint bilde! Så sant, man kan ikke klare noe uten først å tro at man kan.

Tone.

31.des.2010 kl.21:01

Så fint bilde!! :D

Malin

03.jan.2011 kl.19:18

Kjempe glad for at du hvertfall har begynt å blogge litt igjen ;) Jeg syns du fortjener 1.plass! Ikke for å legge press på deg eller noe, men jeg syns du fortjener det siden du er så ærlig, hvertfall sånn som jeg ser det :P

Skriv en ny kommentar

hits