Bad potatoes

Jeg er jo ei jente. Og de fleste jentene. Husk at jeg sier de fleste og ikke alle. Drar ikke alle under en kam her. De fleste jentene på min alder er ufornøyd med kroppen sin. Inkludert meg. Jeg har vært det utrolig lenge, og nå er det stopp. Jeg må jo sette ned foten? Jeg skal slutte å gå rundt å sutre over den, når jeg heller kan gjøre noe med det.

Mamma kjøpte engang noe sånt pulver som hun betalte 2000 kr på. Men pulver mat føler jeg at jeg bare blir dårlig av. Så det er ikke bra. Men til dere som ligger på samme nivå som meg, og har lyst til å slanke seg. Så burde dere starte på noe som heter lavkarbo kur. Jeg tror svært få ganger på slanke kurer. Men denne funker faktisk. Jeg kjenner ei som gikk ned 8 kilo på en mnd pga den kuren. Og hun skeiet ikke ut EN gang. Man må virkelig kjempe, for å gå ned. Man kan ikke ta seg en liten sjokoladebit i hy og hey liksom.

Slankekuren går ut på å droppe RIS-POTETER-BRØD OG PASTA. Det høres veldig rart ut. For hva skal du liksom spise da? Du kan spise så mye egg, bacon, salat osv du bare vil. Det er bare de karbohydratene du skal holde deg unna. Du kan spise så mye FETT du bare vil. For du legger ikke på deg av fett, men av karbohydrater. Man skal helst ikke spise frukt heller. Gå inn på www.lavkarbo.no Og les mer! Godteri og brus skal man heller ikke spise og drikke. Og HELST ikke Alkohol. EN måned folkens? 8 Kilo? Tror ikke dere helt vet hvor mye det faktisk er.

 

Ønsk meg lykke til.

9 kommentarer

connie

03.nov.2010 kl.02:30

ah! smaart, tror jeg skal kikke inn på den siden å lese mer :))

03.nov.2010 kl.07:34

Lavkarbo dietten er ikke en bra slankekur, det var nylig en stor sak om den i dagbladet! Les der du. Jeg skjønner ikke hvorfor noen tyr til sånne kurer, det er jo helt sinnsykt! Dte beste er å mosjonere litt, begynne å leve sunt og unne deg en kose dag i uka :) Det har jeg gjort, og jeg har gått ned 10 kilo, og er nå veldig fornøyd med kroppen min, trenger bare å stramme den opp litt her og der :)

Anna <3

03.nov.2010 kl.07:57

Lykke til :)

Mari Adele

03.nov.2010 kl.09:28

Til Anonym.

Det er ikke noe farlig med denne kuren? Farlige kurer er de du spiser pulver, slutter og spise og ikke minst bare spiser salater osv. Denne kuren kan du spise så mye KJØTT, EGG, BACON, SALAT, FISK, TOMAT, OST. Egentlig alt untatt de fire rettene jeg skrev i Innlegget. Hva er det som er farlig med å droppe Ris-Pasta-Poteter og brød? Det er det verste du kan spise.

Karoline

04.nov.2010 kl.23:31

Hvordan skal du klare deg uten Cola da Mari? <3 :)

susii :)

06.nov.2010 kl.13:35

eh, drit i den kuren og heller begynn å tren! Ingen ting kommer gratis ;) Du går ikke ned 8 kilo på en mnd ved å ikke spise pasta og brød og ellers sitte på stumpen.

Martine

07.nov.2010 kl.03:54

faktisk susii så går du ned i vekt så fort du forbrenner mer karbohydrater enn du spiser, og hvis du beveger deg normalt i løpet av en dag, kanskje trener litt innimellom, og du nesten ikke spiser karbohydrater så vil du ha samme eller gå ned i vekt :-) det er heller ikke noe farlig med denne kuren, fordi de karbohydratene du får ideg bruker kroppen, og kroppen trenger ikke mer enn det.

lykke til, jeg tror ikke jeg kunne klart det. men kjære vene, du ser nydelig ut allerede da :)

Mari Adele

09.nov.2010 kl.12:57

Tusen takk Martine :) Det er faktisk sant det du sier, om det karbohydratene. :)

karolineenge

23.nov.2010 kl.21:17

Men når du slutter på denne kuren vil du ettervrt gå opp igjen...

Du kan bare prøve å spise litt mindre karbohydrater enn før, og trene! :)

hvis man først skal slanke seg, må man nesten skifte livstil :/

Hvis du skal ta denne kuren, blir det fort joyo slanking hvor du går ned, også vill du gå opp til det du var, hvis ikke mer når du slutter.. :P

Men lykke til:)

PS: du trenger ikke å slanke deg Mari ;) <3

Skriv en ny kommentar

hits