VINN VINN VINN DIOR- the easy way

Til alle dere sminke glade jenter. Jeg tenkte jeg skulle dele ut en premie nå, siden det er så lenge siden. Jeg lovet jo masse konkuranser. Men har vært svært dårlig til å holde det. Denne gangen kan dere vinne en sminkevideo fra Dior og to armbånd fra Italia. Jeg har sett gjennom denne videoen. Den er veldig fin. Det er en backstage video fra Dior. Jeg er jo ganske så flink til makeup fra før, og tenkte en av dere kunne få sjangsen til å vinne den. Den er splitter ny. Har kun sett på den engang.

Jeg syntes en verdig vinner av denne videoen burde være sminkegal. Så det eneste du trenger å gjøre er å fortelle meg hvorfor du burde vinne. Og hvor opptatt du er av makeup. Om du deltar. Send navn og adr til mari_aas1@hotmail.com9 kommentarer

Anna <3

21.okt.2010 kl.07:40

Hadde vært gøy å ha, men da jeg skjelden sminker meg(er 13), er det urettferdig om jeg vinner ^^,

Silje

21.okt.2010 kl.10:48

fordi jeg er sminkegal :-) heheh.

Monika

21.okt.2010 kl.18:28

Fordi jeg ikke helt vet hvordan man sminker seg i ansiktet f.eks. Hvis det er noe om det på videoen da? Og jeg ELSKER å gå med øyenskygge, men er ikke sikker på om jeg gjør det så bra. Så hvis det er noe om det også i videoen, er det toppen av kransekaka :D Så vet jeg heller ikke hvilke merker som er veldig bra, tror aldri jeg har prøvd dior, så kan jo se på videoen :)

Jeg bruker sminke hver dag på skolen og i helgene, jeg føler meg rett og slett ikke komfortabel uten det.

++ at jeg elsker bloggen din, og har vært innom ca hver eneste dag etter at du ikke blogget for å se om du har begynt igjen ^^ og heldigvis nå har du det! :D

Tone Beate

22.okt.2010 kl.02:00

Har sendt mail! :-D

22.okt.2010 kl.17:04

har egentlig aldri vunnet noe, så hadde vært litt gøy :D så jeg elsker dior! sminker meg hver dag og er generelt opptatt av hvordan sminken er. jeg elsker å ekperimentere med farger og nyanser men har ikke sååå god peiling, så hadde jo vært fantastisk med en video jeg kan lære litt av. likte sminke videoene dine forresten! har blitt flinkere til å legge øyneskygge etter å ha sett de :D keep up the good work :)

Katarina

23.okt.2010 kl.13:15

jeg synes jeg burde vinne fordi jeg alltid har vært interessert i make up! liker å eksperimentere med forskjellige øyenskygger og farger:) er ikke akkurat så veldig proff og derfor hadde det vært utrolig morsomt å vunnet den filmen og se hvordan de som virkelig har peiling på det gjør det!

jeg elsker rett og slett å bruke øyenskygger, føler at øynene mine blir mye finere med det!

Sara

25.okt.2010 kl.17:20

jeg synes jeg burde vinne, fordi jeg bruker sminke hver dag, men har ikke noe skikkelige bra produkter. Jeg vil også lære mer om sminke, så det hadde vært perfekt for meg :)

Sunniva

30.okt.2010 kl.11:03

Jeg skjekker sminken min minst en gang i timen, jeg bruker en god del sminke så passer godt på skiller osv. Jeg eksprimenterer med forskjellige sminkemetoder ihvertfal 4 ganger i uken for å se om jeg kan finne metoder jeg liker bedre enn den jeg bruker til hverdags, hadde vært kjempe kjekt med litt inspirasjon! Jeg får ofte høre at jeg er veldig flink å sminke meg selv som gjør at jeg gjerne vil lære mer og vise folk at "dette kan jeg!".

Krysser fingrene :)

Lene Duus ♥

03.nov.2010 kl.08:14

Jeg syns jeg burde vinne fordi jeg er gal etter sminke, spessielt øyenskygge. Ser på videoer på youtube og hele pakka. Elsker det bare, og hadde vært sykt kult å få en øyenskygge fra Dior. Driver med det på fritia også. Når jeg kjeder meg setter jeg meg ned å eksperimenterer med øyenskygge og sminke generelt!

Hadde blitt kjempeglad!

Skriv en ny kommentar

hits