Å være jente er å gå rundt i for trange sko.

Jeg er stolt av å være jente. Jeg er stolt av å kunne gå over ett dansegulv med høye hæler, krøllete hår og en helt fantastisk kjole. Min mening er at, siden vi jenter er så heldige og er jenter. Burde gjøre noe ut av det. Tenk så mye vi kan gjøre? Vi kan bruke 3 timer på badet. Hvilken øyenskygge skal jeg ha nå? Hvordan skal håret mitt være? Guttene ser like kjederlige ut hver gang. Vi jenter kan se forskjellig ut hver helg.

Jeg syntes det å være jente er å bruke sminke. Kle seg som en jente. Gå som en jente. Lukte som en jente. Jeg er en veldig jentene jente. Jeg vil selv kalle meg feminin. Jeg ser ut som en jente, jeg snakker som en jente og jeg lukter som en. Å våge. Er ett tips fra meg. Å våge å kunne kle seg litt annerledes. "Neei, jeg vil ikke ha mer sminke.. Jeg kler det ikke.." Dere burde våge mere. Å tørre mere.

Jeg og Andreas diskuterer hver gang. Fordeler med å være jente. Fordel med å være gutt.

Jeg sa det at, selv om vi må føde, ha mensen og sånne ting. Så er det faktisk verdt det å være jente. Vi kan se utrolig ut, vi kan få det meste vi vil om vi kjemper for det. Hvis vi har flotte pupper kan vi få en gratis drink på byen. De fleste utesteder er det Gratis for jenter på fredager. 

HVA ER FORDELEN MED Å VÆRE JENTE?  4 kommentarer

Line

14.okt.2010 kl.01:13

kult innlegg! : D

Cathrine Skjerdal

14.okt.2010 kl.01:20

Er enig med deg :-)

Anna <3

14.okt.2010 kl.07:56

Bra innlegg:) Er enig med deg, men er en hel rekke med uleper også..

Caroline

15.okt.2010 kl.12:45

Bra innlegg!

Hehe, tror de fleste jenter kjenner seg igjen i det du skriver.

Fordelen med å være jente er vel egentlig alt du har nevnt, hehe.

Digger bloggen din, håper du begynner å blogge mer igjen fremmover :-)

Skriv en ny kommentar

hits