Ta vare på vennene som du tar vare på bildene dine. La dem få best mulig lys.

Hva syntes dere om bilde? Jeg har kjøpt meg ny pc skjerm. 24 tommer. veldig stor og deilie, og det er sinnsykt å redigere bilder på den. Min forrige skjerm så jo ut som noen hadde hoppet på den. Bokstavelig talt.

Uansett, jeg bruker veldig mye av fritiden min på å ta bilder. Så vet jeg at det er mange som vil at jeg skal ta bilder av de, men de tør ikke spørre. Så dere må dere si fra. Jeg elsker jo å ta bilder, og jeg spør jo stadig vekk folk.

Bare si ifra isåfall. Jeg sminker og alt. På dette bilde er det Kathrine som har knipset, men jeg har redigert og sminket. Veldig fornøyd med det!  

4 kommentarer

Malin Moldestad

14.okt.2010 kl.00:52

Kjempe fint! Såg litt ut som eit spøkelse, eit veldig vakkert spøkelse vel og merke :)

Line

14.okt.2010 kl.01:18

kjempe kult bilde! : ))

Anna <3

14.okt.2010 kl.07:53

Veldig fiint:) Du er utrolig pen!

Martine

19.okt.2010 kl.00:30

hei, har lest bloggen din en god stund - er venninne med Lotte Røine, og hun viste meg bloggen din en gang, og jeg er heelt forelsket i bildene dine, du skal ha skryt for både fotografi og sminken du har vist på bloggen.

en ting jeg så som virkelig var rått, var de sjørøver bildene du postet på bloggen for en tid tilbake, de var absolutt råfine!

det hadde vært så kult å bli stylet og fotografert av deg :) hva tar du for det isåfall? jeg bor i USA for tiden, så det måtte blitt senere, men kan jo komme tilbake på bloggen din ^^

Skriv en ny kommentar

hits