Alle jenters drøm

Først og fremst vil jeg bare beklage at jeg har vært borte så lenge. Jeg har gledet meg til å skryte av NY turen min til dere, men så har bloggen min klikket. Jeg får ikke lastet opp fler bilder enn dette, men det er vel nok?

Jeg vet utrolig mange av dere er interessert i å lese hvordan jeg har hatt det, og jeg må bare si at "FY FAEN SÅ RÅTT JEG HAR HATT DET"  Vi tok flyet nedover, og i det vi fløy over New York hørte jeg på "In New Yoooork,
Concrete jungle where dreams are made of..." Jeg fikk gåsehud jeg. Dere vet jo meg og Sex and the city. Jeg er jo helt forelsket. Jeg så til og med på Sex and the city 2 på flyet. New York. New York. Vi ladet på flyplassen som heter New ark. Ca en time unna Manhattan. Vi bodde jo selvfølelig på MANHATTAN, der Carrie bor. Og tro det eller ei, hotellet vårt lå ikke langt unna der Carrie bodde. Vi var så heldige og bodde på Roosvelt Hotel. Det ligger 5 minutter å gå, fra ,, Hold dere fast.. TIME SQUARE! Selveste New York. Se på bilde. Det første. Det er Time Square. Roosevelt Hotel er ett veldig eksklusivt hotel. Sinnsykt fint. Det ligger på Broadway.

 

Vi besøke Frihetsgudinnen! For en utrolig vakker statue. Og dere aner virkelig ikke hvor stor den faktisk er, før dere ser den i real life.  Hotellet vårt lå 2 min å gå fra The Empire state building. New Yorks høyeste bygning. Den var New Yorks høyeste bygning før The Twin Towers. Som uheldigvis raste ned. Som vi også fikk sett hvor stod. Der bygger de nå noe syke greier. Vi besøke Paris Hiltons hotel. Wohooo. Hilton Hotel.

 Vi var på voks museet. Det kjente voks museet. Vi spiste frokost på Hollywood planet. Der fikk vi se Titanic kostymene blandt annet + ordentlige ting som var med på den virkelige båten. Twilight kostymene. Bella's og Edwards kostymer. Transformers, E.T.. Alt mulig rart. Veldig veldig stolt av å ha fått sett det! Og vi gikk over Brooklyn Bridge. Der Miranda og Steve møttes osv. Aaaaaah..Når jeg stod midt på toppen av broen, lukket jeg øynene. Det luktet og hørtes ut som New York. Taxiene.. Alt.. Det var helt sykt!  Vi besøke også Brooklyn. Og var på en pub der. Fantastisk! Vi var på en tur buss en av dagene. Visste dere at det bor 6 millioner mennesker bare på Manhattan? NY består jo av Manhattan, Brooklyn, Bronx osv.. Det bor 6 millioner bare på MANHATTAN. Det er sykt. Dere aner ikke hvor trangt det var å gå i gatene.  Vi var også på Musikal på Broadway. Det er ganske så stort å få opplevd det. Billettene kostet over 1000 Norske kroner. Men det var verdt det. "Rock of Ages" Helt sykt. Jeg fikk tårer i øynene fordi jeg ble så sykt rørt. Det var så fantastisk!

 

Jeg tør ikke skrive mer nå, siden plutselig så klikker bloggen igjen. Nå har dere fått en liten smakebit, og bare så dere vet det. Det er så utrolig mye mer. The city never sleeps. Jeg skal flytte til New York når jeg blir eldre. DERE BURDE DRA DIT ALLE SAMMEN.  5 kommentarer

anniken.

08.okt.2010 kl.22:42

høres sykt rått ut ! :D fikk skikkelig lyst til å dra dit etter å ha lest dette :) synd at bloggen din klikker da.. ;s

Silje

08.okt.2010 kl.23:24

hvorfor har du photoshoppa ei sky inn på det øverste bildet :p?

2H

09.okt.2010 kl.00:56

Det bor kun 1,6 millioner innbyggere på Manhattan, bare så du vet det:-)

Og så bør du vite at det bor nesten 5 millioner mennesker i Norge :-)

Anna

09.okt.2010 kl.11:38

Ahh, du er heldig!! Har savnet bloggingen din;)
Håper vi får vite mer når bloggen fungerer igjen!

Katarina

12.okt.2010 kl.10:02

virker som om du har hatt en kjempe fin tur! heldig :-) har vært i USA før, men aldri i NY, nå fikk jeg kjempe lyst til å dra dit!

Skriv en ny kommentar

hits