Utseendet


Har du gått på sminke kurs eller noe sånt siden du er så flink med kosmetikk og hår?
Først og fremst vil jeg bare si tusen takk. Det tar jeg som et kompliment. Jeg har ikke gått på kurs eller noe som helst for makeup eller hår. Det er bare noe jeg interesserer meg svært mye for. Når man gjør det så blir man jo flink i ting. Det er jo sånn det alltid er.

Er du fornøyd med deg selv, og utseende?
Man skal jo ikke klage? Men jeg kan gå fra topp til tå for hva som er feil med meg. Det er mange ting jeg kunne fikset på. Men jeg er helt vanlig fornøyd med utseendet mitt. Noen ting er bra, noen ting er ikke så bra. Men sånn har kanskje alle det?

Kunne du tenkt deg å farga håret blondt igjen?
Ja, men nå er jeg veldig fornøyd med den fargen jeg har. Jeg har sånn lysebrunt nå. Da blir man mye brunere i annsiktet også. Når jeg var lys så jeg litt orange ut. Når jeg var svart\mørk brun så jeg blek ut. Nå ser jeg vanlig brun ut bare. Og jeg har brukt like mye sminke hele tiden.


Hvor mye sminke bruker du på en vanlig dag?
Jeg bruker mye sminke. Men jeg kan legge sminke. Jeg ser andre som bruker like mye som meg, som ikke er like heldig med resultatet. Jeg er flink med skygger og riktig lys. Det er en god egenskap og kunne det, og det er ikke så mange som kan det heller. Så jeg er heldig.

Hvilken farge har du egentlig i håret ditt ?
Den naturlige hårfargen min er mørk blond.

Går du ofte uten sminke på skole/jobb/annen offentlighet?
Utrolig nok ja. Jeg er ikke så veldig glad i det. Jeg bruker liksom ikke litt sminke. Jeg har enten hele pakka, eller ingenting. Og da blir det så forskjell. Men folk syntes jeg er like vakker uten sminke. Men man føler seg ikke alltid like pen uten sminke.

Hvor ofte farger du håret inkludert farging av ettervekst?
Jeg farger nesten aldri håret. Tro det eller ei. Men jeg farger det omvendt av det jeg har hele tiden. Klarer aldri å bestemme meg. Blir helt gal. Når jeg er lys vil jeg bli mørk og omvendt. Nå har jeg lysebrunt som sagt, så skal prøve å følge det en stund. Selv om jeg har veldig lyst til å bli lys, for da likner jeg min "tvilling" Anniken.

Hvor tidlig står du opp om morningen for å fikse deg?
Om det er skole eller jobb ca en time. Men om det er fest kan jeg bruke opptil 3 timer. En gang brukte jeg 4 timer på å sminke meg. Da så jeg veldig bra ut, merkelig nok. Men om det er vanlig fest osv, er det som regel 2 timer. Liker å ha god tid og se bra ut. Det er veldig viktig, syntes nå jeg. 

Hva synes du om søsteren din?
Da lurer jeg på hvem søster du mener? Har ei lita plagsom ei på 14 og en gal en på 22. Mia er veldig snill, liker henne kjempe godt. Men hun stjeler veldig mye av meg. Og det er jævelig irriterende. ( Jeg vet nemlig at hun leser dette nå, så håper hun tar hintet.. Hei Mia)  Silje er storesøstern min. Veldig glad i henne. Det er henne som fikk meg til å bli så utrolig interessert i makeup. Siden hun er veldig flink til det selv. Men hun er gal. Gjør mye rart, sier mye rart. Buuurp!

Hvor handler du mest klær?
Egentlig Nille..  Nei, overalt. Seriøst!

Hvilket redigerings-program bruker du til video?
Moviemaker. Er det noen som vet om andre bra program? Skal nemlig kjøpe meg ett video kamera nå til 2000-4000 og da trenger jeg noe mer proft enn moviemaker? Åpen for forslag.


Hvor lenge har du drevet med photoshop?
Ca ett år. Eller mer? Først var det paint. Så fant jeg ut at photoshop var enda mer gøy! 

 Hvordan får man håret til å vokse fortere? Har hørt og lest masse ting om det, men de bare motsier hverandre.
Enten så får du kjøpt sånn olje hos frisøren. Da vokser håret og neglene dine fortere. Eller den billige måten, spis masse C vitaminer.

Hva er du mest og minst fornøyd med når det gjelder utsende ditt?
Jeg er veldig missfornøyd med overbittet mitt. Det vet de fleste, men det skal fikses heldigvis. Jeg er veldig førnoyd med øynene mine og "armene" jeg har veldig pene hender. Det er viktig. Tenk på de som er 20 og har hendene til en 60 åring. Ikke lekkert.

Har du noe TIPS til folk som vil sminke seg?
Sjekk ut videoene mine, og hør på meg.

Kan du legge ut ett bilde fra du var mindre? Om du tør.
Selvfølgelig tør jeg det. Er det ikke lov til å forandre seg? Det som er med utseendet mitt er at jeg forandrer meg veldig fort. Noen forandrer seg ikke fra 8 klasse til de er 20 år nesten. Men sjekk min forandring. Under her ser dere to uredigerte bilder. På det underste har jeg jo sminke, men sånn går jeg jo. Såå..

Bilde nr 1. 8 klasse. Seee såå herlig da?  Bilde nr 2. Andre klasse på vgs.
4 kommentarer

karoline

17.aug.2010 kl.23:13

Final Cut er veldig bra redigerings program til video :)

silje

19.aug.2010 kl.14:52

final cut pro er bedre :-)
Fine bilder :)

08.sep.2010 kl.02:19

Du har jo redigert det siste? det ser man jo lett!

Skriv en ny kommentar

hits