For spesielt interesserte.

Angrer du på noe du har gjort?
Jeg skal ikke juge og si at jeg ikke angrer for noe jeg har gjort. For det er veldig mye jeg har gjort, som jeg angrer på. Jeg kan nevne spesielle ting jeg kan dele med dere. Jeg angrer for at jeg ikke tok meg mer i nakkeskinnet på ungdomskolen. Jeg var en liten ramp, for å si det mildt. For det andre angrer jeg på at jeg ikke var utveklingsstudent i Usa, når jeg var 16. Men det er ennå ikke forsent. Jeg angrer på uendelig mange ting. Men ting jeg gjør, er jeg stolt av og står for. Men noen ting angrer jeg selvfølgelig for. 

Hva er mottoet ditt?
Jeg liker veldig godt sitatet fra Samantha Jones "Im a trysexual, i try everything once" Jeg har liksom det mottoet at man lever bare en gang og burde bruke livet ditt. Jeg mener ikke at man skal prøve absolutt alt. Virkelig. Jeg håper ikke dere bruker dette mot meg og setter heroin sprøyter. Jeg mener at man skal leve livet sitt på en ordentlig måte. Og leve det sånn at man ikke angrer på det når man ligger for døden, på en måte. Man skal være stolt av seg selv.

Hvilken rase er den lille hunden din?
Jeg regner med at dette spørsmålet er for den lille valpen. Den er solgt nå, men det var en Chihuahua.

Hvordan er kjæresten din?
Kjæresten min kan jeg beskrive med tusen ord. Han er faktisk den snilleste kjærestene jeg har hatt. Jeg har aldri blitt skjemt bort så mye før jeg. Men jeg klager ikke. Det jeg virkelig liker med Andreas er at han er en godhjertet gutt, og jeg elsker han. Det jeg misliker med Andreas ( og det vet han veldig godt selv ) er at jeg klarer ikke sove ved siden av han, siden han er så sinnsykt plagsom. Skal holde rundt og kose hele tiden, og jeg blir gal. Han vil jo bare godt, men han er overkosete på en måte. Også bruker han hele sengen. Ikke fordi han er feit, men han liker å ligge på MIN side av sengen, uansett hvilken side det er. Men han er verdens beste gutt! Hvor lenge jeg har vært sammen med han? Han har faktisk mer dreis på det, enn meg. Men ca 5 mnd snart. Tiden flyr i godt lag!

Hvis du kunne hete noe annet enn mari, hva ville du het da ?
Det er så mye. Kanskje Nora. Syntes det er helt utrolig fint navn. Jeg skulle egentlig hete Sara. Siden jeg så ut som en liten ramp når jeg var liten. Men så ble jeg hetende Mari siden jeg var så søt. Men så ble jeg jo en ramp da, så der bommet de litt kan man trygt si.

Hvor mange land har du vært i ?
Jeg har vært i USA mange mange ganger. Spania, Italia, Sverige, Danmark..osv.. 

Hva gjør du på fritida ?
Jeg bruker mye av tiden min på hobbyer. Makeup and hair. Også bruker jeg massevis av tid på foto og selvfølgelig kjæresten min. Det blir litt lite tid til disse tingene nå som jeg har begynt med læretiden min. Men får presse litt inn da.

Når onanerte du for første gang hvis du har ?
Jeg syntes det er merkelig hva folk spør om. Men om du virkelig må vite det så lever jeg som Amish peoples. Jeg føler at hvis man gror gress på legga, ligger unna seksualitet og ikke minst lever uten strøm. Kommer man nærmere gud. .

Hva gleder du deg mest til akkuratt nå?
Akkurat nå gleder jeg meg til Sex and the City tour i New York. Og til å være forlover. Jeg gleder meg også til læretiden min er over, for da går livet videre på en lettere måte. Ta tattovering. Til min bestevenn Anniken kommer hjem fra syden. Også gleder jeg meg til jeg får ny pc. Hvis så lite som en eneste tast til blir ødlagt, kaster jeg den pcen ut vindu.

Hva er yndlingsfargen din?
Du kjenner meg ikke godt nok. ROSA.
Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits