Mild kebab

Det har ikke bare skjedd merkelige ting i dag. Men ett par og det skal jeg selvfølgelig dokumentere her. Min kjæreste Andreas Vincent fylte 18 år i dag. Så vi har feiret dagens han i dag. Veldig hyggelig. Gratulerer så mye gutten min.

Der Andreas bor, finner man endel merkelige folk. Det bor jo gale folk overalt rundt her. En eller annen dame med minst 50 barne hårpynt spenner som skriker "FYFAEN" i trynet ditt. Eller.." SØNNENTILJANYNGVARÅFYFAAAEEEEN" Veldig skumle folk. Mange ganger når vi har gått nedover veien her, har han pekt på en dame.. " se der,, hun går her alltid.." Når vi gikk ned til Kiwi i dag, stod hun i veikanten, utenfor ett hus. Jeg sa hei til henne. Hun svarte, og veldig mørk stemme må jeg si. Når vi kom tilbake hadde hun flyttet seg. Da stod hun inni en sånn gate. Midt i veien. Helt alene. Bare stirra på oss. Sykt creepy.

En annen ting. Fy søren så grinete jeg blir av sånt. Noe dere kanskje ikke viste var at jeg takler ikke sterk mat. Magen, følelsen og humøret går rett i dass. Sterk mat er det verste man kan gi meg - kan man si!  Så er Andreas og jeg på besøk hos bestekompissen hans, Daniel. Vi bestemte oss for å kjøpe kebab\burger. Så Daniel kjører ned å kjøper. Jeg sa: JEG SKAL HA MILD. Det er viktig. Han kommer tilbake. Jeg putter den første biten i munn og det begynner å brenne. Det gikk greit, men når jeg tok en bit midt i kebaben, inni den rød sausen. (jeg burde sett det) så trodde jeg, jeg skulle dø. Uff. Jeg hadde fått sterk kebab. Og det gjør meg grinete.  Sier man mild, skal man ha mild for faan. 

En annen ting folkens. Dere er fryktelig dårlig på kommentarer. Det er vel det samme, for jeg ser jo hvor mange som faktisk leser den. Men hadde vært hyggelig med kommentarer også! Thanks for reading this shit! :)


 

Bilde ser veldig redigert ut, men er ikke det. Faktisk.

4 kommentarer

Andreas Kartfjord

07.jul.2010 kl.03:40

Det er jo ikke baare rare folk her daa (A) men ikke minst så lukter hun jo 2 måneder gammel svette fra 70 meters avstand i tillegg! :o :) <3 FYFAAAAN! haha :D

Iris - Gladmor

07.jul.2010 kl.03:57

Haha, morsomt innlegg. En gang gikk det en svær fyr med masse skjegg forbi og skreik "JEGHARVOLDTATTTANTADI" oppi trynet på venninna mi, hahaha, drøyt!

Er ikke så fan av sterk mat jeg heller. Er greit i noe, men når det er så sterkt at det bare smaker sterkt så er det ikke vits i å spise det en gang. Skjønner meg ikke på sånne folk, hehe.

therese

07.jul.2010 kl.18:51

skikkelig fint bilde av deg :)

Annabel

09.jul.2010 kl.11:55

Huff ja, folk er dårlige til å høre etter ;O

Skriv en ny kommentar

hits