Det verste jeg har har sett - faktisk!

Hvis du ikke digger edderkopper. Så ikke les deg gjennom dette innlegget.  Hold deg fast isåfall. Vi har slitt mye med edderkopper i kjellerstuen vår. I det siste har jeg sett endel store også. Jeg tør såvidt tømme blæra mi på grunn av disse krypene. Om jeg så våger meg inn på toalettet hopper jeg opp på doen, tømmer meg og løper ut. Hendene vasker jeg oppe. Jeg har en merkelig vane av meg. Eller.. Tvangstanke kan jeg vel kalle det i mitt tilfelle. Når jeg skal ta dorull putter jeg jo halve hånden inn i dorullen. Og benytter andre hånden til å dra ut papir. Jeg kikker alltid inn i dorullen før jeg bruker den. For når jeg var mindre var det ett stort stankelbein inni der. Derfor. Uansett, nå har dere fått ett lite innblikk i hvordan det er for meg, toalettet og edderkoppene som trives der.

Her kommer det:

Jeg har besøk av Martine. Jeg har laget en film som jeg vil vise henne. "følg med.. følg med.." Jada, sier hun og legger derfor Iphonen sin ned i fanget. Vi følger med på denne filmen. I sidesynet ser begge to en diger svart feit edderkopp som kommer nedover veggen. Vi ser hverandre i øynene, og lager litt merkelig annsikt. Men jeg løp ikke. Faktisk..
Denne filmen var jo veldig viktig å vise for meg, så jeg satt der. Jeg kikket på Martine i sidesynet og så om hun fulgte med. Hun kikker på edderkoppen. Edderkoppen slipper seg fra veggen og ned på sofaen. Jeg får fortsatt ikke panikk. Jeg ser på filmen, og ett sekund etterpå småroper Martine " SE DER A.." Edderkoppen sprakk oppå sofaen vi satt i, og det krydde hundrevis av små etterkopper nedover i sofaen som en saueflokk med fart. De krydde overalt. Tror dere ikke den nybakte moren løp under sofaen? Imens Martine stod med salmiakk spray og pumpet ihjel og drepte de små krypa, imens jeg stod på bordet og skrek. Tenk om jeg hadde sovet på rommet til broren min, der det kryr av edderkopper? Så hadde en kommet i sengen? Skal en stund til før jeg våger meg ned dit igjen. Eller skal jeg si, fødestuen. Skal love dere at jeg fikk panikk da.


4 kommentarer

connie

03.jul.2010 kl.03:30

haaaater edderkopper, tror jeg hadde dødd jeg om jeg var der! :o mamma hadde en på soverommet sitt istad før hun la seg, hun støvsugde den opp, også støvsugde hun resten av soverommet samtidig så det skulle komme litt mer nedi der så den ikke skulle krabbe ut igjen :p hun er ikke redd dem, men hun er ikke så glad i dem at hun vil dem skal løpe rundt hun mens hun sover, hehe. måtte le, hører bare hun banner, trodde hun ropte i søvne jeg, for hun var skikkelig trøtt før hun la seg :p huffhuff

Tora

04.jul.2010 kl.01:28

Omg! Der gikk kveldsøvnen, ikke snakk om at jeg får sove noe serlig nå a! Det kribler overalt på meg :O

ida

05.jul.2010 kl.00:37

har opplevd nesten det samme, bare at jeg sykla på en. Den feite rumpa hennes ble sakte skvist og hundrevis av bitte små edderkopper pilte ut. Kan jo tillstå at jeg drepte henne med vilje, men jeg var ung og dum..og LIVREDD de krypa!

Andreas Vincent Kartfjord

05.jul.2010 kl.14:25

haha hørtes koselig ut! ;o <3

Skriv en ny kommentar

hits