__________________________________________________På bloggen her dukker det opp hemligheter som dere kanskje ikke er veldig interessert i å høre, eller kanskje hemligheter som faktisk sjokkerer dere. Jeg vet ikke hva denne hemligheten er, men jeg tror den går under kategorien sjokkert. Jeg har aldri lest en bok. Ja, jeg spør meg selv det samme. Hvordan har jeg klart å leve i 18 og ett halvt år uten å ha lest en bok? På barneskolen da? Når alle skulle lese en bok, og for hver bok man leste. Hengte man opp en fargesirkel på tavlen, som til slutt ble til en larve. For så å se hvor mange bøker klassen hadde lest. Vel.. Jeg var ikke med på å lage den ormen. Når man på slutten av prosessen skulle fortelle klassen hva bøkene handlet om, slet jeg selvfølgelig hele veien - men jeg var smart nok til å velge en bok ingen andre hadde lest. Så jeg kunne fortelle i fritt fall. Noe som funket.

Grunnen er fordi jeg klarer ikke. Jeg klarer virkelig ikke å lese bøker. Mine harde og tunge konsentrasjonsvansker kommer inn og ødelegger alt og bomber og lager grusomhet. Jeg leser til side 30, så har jeg glemt resten. Jeg har to bøker jeg alltid har hatt lyst til å lese.  Anne Franks dagbok ( ja den suger, alle sier det ) Det vet ikke jeg noe om da. For jeg har jo for faen ikke lest den. Og "Vi møtes igjen i paradis" En realistisk bok som forteller om en tapper mor som skriver boken der hun mistet sin kjære datter Isabelle av kreft. Men jeg er så sugen som en bie, til å vite hvordan den boken ender. Men jeg får aldri lest den ferdig. Jeg har prøvd å lese den boken.. Hold dere fast.. 7 ganger. Den er ikke tykk engang.

I dag kjøpte jeg meg en bok. "Jeg elsker New York" Jeg har allerede kommet til side 19, og jeg har fått med meg at Angela finner forloveden sin i baksete på en Land Rover med en heit blondine. Veldig spennende bok. Bare jeg ikke kommer til side 30. Nei uff. Denne skal jeg lese folkens. Om jeg så må lese samme siden to ganger for å huske det Som jeg gjorde før.  Wish me good luck!


2 kommentarer

Annabel

26.jun.2010 kl.01:24

Jeg har ikke ro til å lese en bok, jeg prøvde meg på Twilight sagaen, men kom til side 19 eller noe sånt... gitt opp!

Lykke til med den boka, den så bra ut!:)

Anna<3

11.jul.2010 kl.14:36

Lykke til :) Du kan jo skrive stikkord underveis?

Skriv en ny kommentar

hits