__________________________________________________________Klokken er 10.04 og jeg stod nettop opp. Jeg og Andreas har sovet i hans nye dobbelt seng i natt. Vi har jo enten sovet sammen i en enkelseng eller så har jeg ligget på madrass. jeg vet. Romantisk. Jeg tenkte, fy så deilig det kommer til å bli å faktisk ligge å sove uten en varm, svett og snorkende Andreas intil meg. Men neida. Jeg lå fortsatt presset oppi veggen. Han ligger mere på min side, en hans egen. Men thats life.

I dag skal jeg være med å spille fotballkamp for 1nce. Jeg får nok så vidt spille, men det har jeg full forståelses for, i og med jeg ikke har vært der. Jeg har jo gått glipp av hundrevis av treninger og alle kampene. Men etter ferien er jeg ferdig med kjøredriten.. Såå..

Nå snart skal jeg spandere en klokke på meg selv. Jeg har lyst på en fin klokke rundt armen min som klitrer av diamanter. Jeg har litt penger nå, som jeg kan bruke. Så det er digg.
6 kommentarer

:)

Ha en fin dag! ^^

Ingrid ♥- spørsmålsrunde!

23.jun.2010 kl.10:19

Fint bilde!

iidafb

23.jun.2010 kl.10:22

Lykke til på kampen!

Nydelig design på bloggen din ;o

MARION ISABELLA

23.jun.2010 kl.11:01

Syns det er koselig å ligge inntil kjæresten min jeg :D tehe!

Nydelig bilde av deg da :D

Andreas Kartfjord

23.jun.2010 kl.21:14

Ikke klag du kladden! du maler som en katte hver gang jeg legger meg inntil deg så vet du liker det :D <3 love you baby:*

Benedicte

05.jul.2010 kl.12:53

Hvor er bikini'en fin fra?

den var utrolig søt!

Skriv en ny kommentar

hits