________________________________________________________I dag var det heldigvis siste skole dag. Jeg regner med at det var siste gangen jeg var på skolen for livet, så det er merkelig at jeg er helt ferdig med skolen. Det har ennå ikke ordentlig gått opp for meg. Jeg kommer til å savne det virkelig mye. Men uansett, når jeg skulle på skolen i dag. Satt jeg på bussen fra Åskollen. Og der er det en dame som er kjent for å sitte på bussen hele tiden. Og på bussen er det en 4'er med seter. Og selvfølgelig måtte hun sette seg rett over meg. Hun ser rett og slett ut som ett troll der hun satt. Jeg syntes virkelig synd på henne. Hun samler på masse flasker og skrot. Men en ting reagerte jeg på..

Hun kommer inn, setter seg rett foran meg. Hun ser meg rett inn i øynene. Hun har sykelig små pupiller og smaragd blå øyne. Jeg fikk litt sånn kald følelse av meg. Jeg tror ikke hun snakker, jeg er ikke sikker. Og jeg lurer på hva hun heter. Skjegg tustene hun har i annsiktet og en gammel jakke fra 60 tallet-minst. Hun sorterer kronestykkene sine hun har fått av sjåføren. En 50 lapp. To tjuekroner, en tier og ett par mynter. Hun kikker meg fortsatt i øynene ett par ganger og putter deretter kronestykkene sine i munn. Og jeg trodde jeg skulle spy..

Folk er spesielle. Og jeg forstår ikke hvordan man blir sånn rar - rett å slett!

6 kommentarer

Debbie

22.jun.2010 kl.21:43

Hu dama du snakker om heter Kirsten . Hun snakker , hu kan snakke ganske normalt . Hun var ganske smart har jeg hørt , har hørt at hvis man er alt for smart kan det plutselig tilte for en person . Og antagligvis det som skjedde med henne , har også hørt at hu ble dårlig behandlet som mindre og det sitter ennå i henne og hørt at det er derfor hu pleier si '' jeg skal slå deg i hue med noe hardt '' hu sier det til seg selv.

Hun er faktisk ganske rik , men fortsatt går hun rundt og finner tom flasker og tar gjerne buss overalt . Sett henne i asker også for å si det sånn , hu bor på merket neddafor åskollen.

Hanne W

22.jun.2010 kl.22:26

Busstrollet! Vet hvem du snakker om... Mystisk dame...

Annabel

22.jun.2010 kl.22:45

hahah, ser en heks for meg, stakkars dame:(

hemmelig beundrer

22.jun.2010 kl.23:46

penger har jo en så hærlig smak, spesiellt fra bussjåfører :D

anette valø simonsen

23.jun.2010 kl.00:06

Det er faktisk sant det "Debbie" sier. Hun heter Kirsten, og hun hadde jobb på universitetet i oslo før! Hun ble mishandlet som liten. Mormor kjente henne før :-)

Mari Adele

23.jun.2010 kl.09:50

Aaah,,! =) Hun er bare sykt rar i mine øyne. Synd på henne da.

Skriv en ny kommentar

hits