_________________________________________________________Jeg har ikke noe jobb. Jeg bare jobber delvis i min mors blomstebutikk og få ganger i min tantes salong. Foreldrene mine maser og maser om at jeg skal få meg en jobb. Og jeg sier hele tiden. Jeg har ikke tid til jobb. Og det er faktisk sant. Jeg har tid til jobb etter jeg har fått lappen. Men ikke nå. Jeg venter jo på lærligplass. Det er jo noe annet.

Men jeg har ikke hatt tid til å for eksempel jobbe på H&M fordi jeg driver å tar lappen. Jeg spiller fotball to ganger i uken og gud vet hvor lenge siden jeg har vært der, pga kjøreskolen. Fotball er liksom noe jeg elsker, og jeg har nesten ikke hatt tid til det . Typisk at teorikurs var 4 ganger. Tirsdager og Torsdager på kveldene. Og langkjøring og glattkjøring er jo selvfølgelig på Tirsdager og Torsdager det også.. Uff.. Jeg er så stresset for tiden. Nå skal jeg ned på Floriss og jobbe litt der for moren min. Men først, må jeg hoppe i dusjen. Snakkes!


3 kommentarer

Gossip Boy - Vegard

18.jun.2010 kl.11:56

Kan være vanskelig å få tid til jobb av og til! Er nesten lurt å holde på med fotball så lenge du trives med det ^^

Ingrid ♥- spørsmålsrunde!

18.jun.2010 kl.13:43

bare ta den tiden du trenger, du ;)

Monika

20.jun.2010 kl.11:48

Kan du være så grei og svare på spørsmålet mitt ? :-)

For jeg lurer faktisk litt på om du har lurt meg.

Den lommeboka jeg vant i den youtube konkurransen har ikke kommet enda, og det har gått langt over en måned. Det skal vel ikke ta SÅ lang tid å sende en lommebok?

Jeg leste også en annen kommentar om ei eller en som ikke hadde mottatt premien sin, så kanskje jeg ikke er alene da. Jeg vil gjerne ikke tro at du har lurt meg, men jeg får jo aldri premien. Vær så snill og svar , på forhånd takk :-)

Skriv en ny kommentar

hits