_____________________________________________________________
Jeg er i dag en alder av 18 år, og har tro det eller ei. Ennå ikke funnet meg selv. Jeg syntes det er vanskelig å finne hva slags stil jeg har. Jeg kan den ene dagen ha svarte klær, nagler og røft hår. Den andre dagen har jeg en søt kjole med blonder og søte sommerkrøller i håret. Jeg klarer ikke finne meg selv, og det irriterer meg. De fleste jeg kjenner har en spesiel stil. Jeg har venninner som er alt fra rocka, fargerik og søte. Men hvem er jeg?

Noe annet med stil er folk som er så patetiske og leker med stilen. De er ikke seg selv rett å slett. Det er folk som egentlig burde hatt en søt\kul stil. Men så prøver de å leke seg sosser eller rike, til og med når de ikke er det. Det er jo viktig å se eksklusiv og selvrespektert ut. Men når man overdriver så mye at man kaller seg pappa's jente og alle statusene på facebook er ett eller annet f eks: "Jeg tok en test og jeg ble, Pappas jente. Du får alt av pappaen din osv.." "Tjente 15 000 denne måneden" eller så idiotisk som for eksempel: "Ny båt, pappa betaler" disse feltene har jeg faktisk opplevd på facebook. Og da må jeg bare le. For det første. Pappas jente? Du er kanskje pappas jente, men hva med moren din?  Mødre tjener ofte mer enn menn. Og vet dere at menn føler seg truet av kvinner og deres makt? For det andre: Tjente 15 000 tusen denne mnd" Det er kanskje ikke feil, men trenger du å briefe med at du har tjent masse penger? Jeg kan sende søknad på mc donalds\etc om det så være, og jobbe mye og tjene like mye. Lønn holder man for seg selv, det har jeg lært.

Ny båt, pappa betaler? So what, jeg kjøpte meg båt med mine egne penger. En ekte båt av plastikk til 199,' kroner på nille. Funket i en halvtime før den sprakk, men hvem bryr seg? Ha litt humor jenter, ikke spill sånn! Det er min mening!

Dere som ikke skjønte det, så etterligner jeg jenter som spiller på bilde. Dette er selvfølgelig ikke min stil. Langt ifra!


7 kommentarer

Angelika Andersen

10.jun.2010 kl.00:27

Jeg liker det du skriver, og jeg er enig med alt.

Til deg så vil jeg bare si at det kan ta tid før man finner hvor man passer henn når det gjelder stil. Men for meg så virker det ut som om du har funnet deg selv, du går i det du føler for å gå i, og det er supert!

Jeg tror nok at folk som brifer med penger egentlig ikke har det så godt med seg selv, eller bare vil ha oppmerksomhet fra folk som egentlig ikke bryr seg.

I går overhørte jeg to anorektikere på bussen som så klart var buisness womans. De snakket om at de nå ikke hadde spist noenting på 49 timer, det er like patetisk mener da jeg. Skryte på seg anoreksia for å få oppmerksomhet :/

Line Fon;)

10.jun.2010 kl.07:01

Men det kan jo også hende at "disse personene" som skriver at de har tjent noen tusen på facebook har jobba ganske hardt for å tjene såpass mye, og er stolte over å få en så stor lønning og kanskje til og med vil få litt ros for det! Det trenger ikke nødvendigvis å være "briefing"! ;) Det blir jo på en måte samme sak som karakterer da; jeg kan også jobbe kjempe hardt på skolen og få 5'ere og 6'ere, men jeg skriver ikke på face hva slags karakterer jeg får fordi det blir briefing? Når man har jobba hardt for noe og oppnådd noe man er stolte over, så er det helt normalt å skrive det på facebook faktisk, og om det er skryting.. hva så? Det er lov til å være stolte over seg selv og skryte av seg selv! Værtfall for oss som ikke lever etter janteloven da!;)

10.jun.2010 kl.11:41

Mødre tjener ikke mer enn menn. Menn tjener omtrent 16 % bedre enn kvinner i Norge.,

Marie

10.jun.2010 kl.13:15

Skill mellom stil og antrekk, væremåte og personlighet :-)

Det du må huske Mari, er at stil ikke trenger å ha noe med å finne seg selv å gjøre! Ofte uttrykker folk personligheten sin gjennom antrekk, men jeg er akkurat som deg når det gjelder å bytte "stil" dag for dag! Men det jeg vet om meg selv er heller adjektiv, ikke substantiv - altså jeg er åpen, utadvendt, varm, omsorgsfull og intelligent! - Ikke akkurat noe jeg driver å sier eller forteller folk hver dag, men jeg vet at dette er verdier jeg vet jeg har og som jeg vil ta med meg videre. Det er meg :) ikke stilen min ;-) fordi stil avhenger mye mer på dagsform :D lek deg med stiler! Bare husk å ta med deg verdiene og personligheten din på veien ;-)

Hilsen ei som digger deg :-)

10.jun.2010 kl.22:53

hvor har du kjøpt pennen?:-D

Linn

13.jun.2010 kl.10:42

utrolig mange fine bilder : )

bantex

14.jun.2010 kl.16:08

Hei!<3 Jeg prøver og lese bloggen din hele tiden. og det var faktisk veldig søtt bilde:-) PINK PINK<3

Skriv en ny kommentar

hits