______________________________________________________________Kjære deg! Kan du vææære så snill å svare meg på dette spørsmålet? Jeg vet du er travel og at det er vanskelig å svare på alle spørsmålene. Men jeg har bare et liite spørsmål!

Du skjønner, jeg tok permanent (krøller) for noen mnd siden. Å jeg har nesten lyst å gråte, fordi jeg virkelig angrer så utrolig. Gleder meg bare til håret vokser skikkelig langt, og jeg kan klippe av krøllene. I mellomtiden prøver jeg å slette håret mitt av og til, selvfølgelig ikke for ofte, men jeg er jo født med slett hår og synes jeg kler det best. Jeg har en kjempegod rettetang, det tar 15 min og slette hele håret, og håret holder seg helt slett til jeg vasker det igjen. Jeg kurer også håret 1 gang i uken. Men så kommer spørsmålet mitt, som jeg virkelig håper du kan svare på.

Er denne varmebeskyttelsen bra å bruke? http://sunsilkminerals.no/_graphics/imgs/heat_protection.jpg

Jeg har brukt den siden jeg januar kanskje, da jeg begynte å slette håret mitt litt av og til.

"Extreme Hold Styling spray, beriket med sterke og naturlige Rock Minerals, for å forme, gi styrke og ekstremt godt hold til alle frisyrer slik at de varer ekstra lenge. Formuleringen inneholder varmebeskyddende ingredienser og UV-filter som beskytter håret mot varmeskader og skadelige UV-stråler fra solen." Det er beskrivelsen av varmebeskytteren jeg bruker :) Er den ok å bruke? Jeg håper virkelig det, fordi jeg elsker den <3 og hvis du kan være så snill å svare på spørsmålet mitt. Skal jeg egentlig bruke den etter eller før jeg sletter håret? :) Du har en helt fantastisk blogg forresten, og jeg ber så gjerne igjen: Vær så snill å svar <3 Det er det eneste jeg lurer på :) Håper såååå utrolig du kan svare! Jeg vil virkelig fortsette med slettinga med god samvittighet :) Hehe! God klem til deg og god helg!! <3

Stor klem fra Kristine :)

SVAR:
Uheldig å ta permanent på håret også angre etterpå. Husk når dere skal ta permanent så er det viktig å være helt sikker, for permanent betyr: At det er permanent. Altså, det går ikke ut. Så krøll håret hver dag i 2 uker, og om du trives med håret, så kan du ta permanent. Men for guds skyld. Ikke før. Ang varmesprayen, så skal du bruke varmebeskyttende FØR du retter håret. De fleste bruker det etterpå. Men da sløser du væsken din. Så FØR.


(Mari Adele foto Ida Lund)

5 kommentarer

Katharina Eva

27.mai.2010 kl.23:34

Hun kan jo ta Anti-permanent. :)

katrine

29.mai.2010 kl.23:47

du svarte jo ikke på spørsmålet engang :p du svarte ikke på om den var bra eller ikke.

bantex

30.mai.2010 kl.16:09

NICE,Mari<3 Du er så pen<3

maya

30.mai.2010 kl.17:33

kristine... hvor slitt/brokend er håret ditt etter permanenten? hvist du går på europris så finner du en pakke med permanent til kun 99 kr, ( boksen er formet som en helt vanelig hårfarge. boksen er blå med en dame på som ser ut som har fult av hårskum i håret) i stede for og da ta en ny permanent, tar du innholdet i håret og grer det mens du har det i, i ca 30 min ( det står jo seff på pakka hvo lenge du skal ha det i ) det funker kjempe bra! jeg har masse krøller, og de ble borte etter jeg gjorde det! :) håper det funker for deg ! :) lykke til! :)

maya

30.mai.2010 kl.17:36

og en ting til, til kristine. de beste produktene får du kjøpt hos frisøren, kan hende din varmebeskyttelse er bra, men alt hander fortiden om mineraler og sånt, for og være helt sikker på at du ikke blir lurt så kjøp den hos frisøren, bedhead er kjempe bra!!

Skriv en ny kommentar

hits