_________________________________________________________Jeg har jo vært på besøk hos min kjære Andreas nå i en uke. Jeg har "flyttet" inn virker det som. Denne uken har vi hatt det fryktelig koselig, og ikke minst opplevd endel morro. Andreas bor i en leilighet, og rett over gangen bor det noen herlige naboer som de har veldig god kontakt med. Dette er ett par som er veldig glade i familien hans, og helt overbeviste om at naboene er de beste naboene i verden. Jeg og Andreas ligger i sengen og slapper av og ser på film, i det en livsglad mann hopper inn døren og strekker hånden sin mot meg og sier: "FINN"  Han inviterte min kjære Andreas og meg inn på hjemmelaget tapas som han og kona hans Torunn hadde laget.. Er man høflig og sulten, så takker man ja. Så vi ble med inn til naboen og spiste tapas. Utrolig koselig. Og ikke minst godt.

Dagen etter satt Andreas og jeg ute i solen i hagen og spilte kort etc etc. Vi hørte musikk på verandaen til Finn og Torunn og de satt likeså og koste seg med en øl og spilte spill. Etter ett par timer tenkte jeg og Andreas at vi skulle lure dem litt, i og med at vi begynte å bli veldig sultne. Og maken til tapas de hadde laget, var verdt å spise to dager på rad. I hagen dems står det en lift, som jeg og Andreas har hatt det artig med ett par ganger. Vi tenkte vi skulle kjøre liften opp til verandaen dems og titte opp over kanten og si "heyhey.. " For vi var nemlig ute etter den hemlige oppskriften.

Liften bråket for mye, så vi tok heller fat i stigen som hang på siden av huset og brukte fler minutter over gressplenen. Jeg lo så jeg grein, for det var så hysterisk morsomt. Vi brukte ganske lang tid, og akkurat i det Andreas skulle titte over verandakanten så ser han ned på meg og sier " De har faen meg gått inn.." Så vi brukte lang og unødvendig tid på ingenting. Snakk om å kaste bort tid.

Det endte selvfølgelig med at Andreas og jeg tok en spansk en, og ringte på døra som normale folk gjør. I det de åpnet døra spør Andreas om den hemlige oppskriften til tapasen de hadde laget. Han fant til slutt posen fra Santa Maria og viste oss hvordan man skulle gjøre det. "ta kyllingfileer og dra dette rundt de osv osv. Og man kan jo gjøre det på sin egen måte, du kan til og med knekke kavring og dra det rundt også.. MYE man kan gjøre osv osv. . " Det var sånn sprø greie. Helt utrolig godt. Vi dro ned på kiwi for å finne den berømte marinerte tapas sausen. Den var ikke på kiwi, så vi tok bussen bort til spar. Der var den heller ikke. Meny var stengt. Til slutt gikk vi bort på Mc donalds og tok oss ett "par" burgere. Det er veldig viktig og understreke at det bare var ett par. I og med at vi bor i en ironisk verden.

Jeg kjøpte med chicken mc nuggets. (det lignet veldig på det de hadde laget) Siden vi ikke fikk laget tapas osv, tenkte vi at vi skulle ta med to mc nuggets hjem og lure dem trill rundt. Når vi kom hjem tok Andreas de to nuggestene og la de pent og pyntelig på en tallerken. Vi gikk inn til naboen og sa " Hei hei, vi fant ikke den Santa maria greia, men vi lagde sånn kavring greie da, og da ble det sånn.." De tok en mc nuggets hver og sa "Det var jo utrolig godt..Men.. Bruk litt mer krydder nestegang.." Vi sto og lo så vi grein i døråpningen dems. Og de skjønte aldri hvorfor.

12 kommentarer

Trine

09.mai.2010 kl.19:02

Jeg ler for meg selv her jeg sitter:-) Så utrolig koselige de naboene virket, slike vil jeg også ha!

Nils

09.mai.2010 kl.23:54

hahaha lett eid! :)

em

10.mai.2010 kl.10:57

hahhaha, så utrolig koselig :)

tiril

10.mai.2010 kl.16:32

hahahaha, hørtes gøy ut :D

Anna<3

10.mai.2010 kl.21:17

Haha, koselig! :)

Jonas

12.mai.2010 kl.19:06

Haha, for noen koselige naboer. :o)

Sofie

14.mai.2010 kl.20:55

du må blogg oftar

15.mai.2010 kl.15:24

hahaha trodde jeg skulle dø! :D<3

18.mai.2010 kl.14:12

ååååh jente, slutt å vær så heftig pen :/

connie michelle

19.mai.2010 kl.21:19

hahaha, så moro :) koselig med gode naboer, vi har noen sånne vi og :D

23.mai.2010 kl.22:33

Blogg da

Tone

25.mai.2010 kl.16:47

savner bloggingen din, jeg =)

Skriv en ny kommentar

hits