__________________________________________________________Når jeg så på Sex and the city, obbserverte jeg noe Samantha sa. Det er jo Samantha selv som bryter ut kommentaren, men hva syntes du om det? At utroskap er som det ene treet i skogen. Hvis du ikke legger merke til det, finnes det ikke? Jeg er helt uenig. Jeg er virkelig ute etter folks mening, så om du vil poste kommentar uten oå legge igjen navnet ditt, funker det helt fint for meg. Men hva syntes du om det?

3 kommentarer

connie michelle

26.apr.2010 kl.21:19

utroskap er helt ute av verden for meg, kan si så mye om det, men kan beskrive hva jeg føler for det med ett ord, og det er 'hat' .. det er det siste jeg vil opplevde, og det har aldri og vil aldri dukke opp i tankene mine å kunne gjøre noe sånt. ingen skal noen gang kunne tenke på det, etter min mening. det er bare helt ute av verden.

Ingvild

27.apr.2010 kl.17:24

Etter min mening er det, det verste en kan gjøre mot en annen person. Det finnes jo ikke noe godt i det på noen måter, uansett om det kommer ut eller om det forblir skjult. Om det er en av partene som har vært utro over et lengre løp, og fortsatt er sammen med den er offer, lurer jeg forferdelig på åssen samvittighet folk har! Det skal jo ikke an. Jeg veit at jeg ikke hadde klart å holde noe sånn skjult for noen, det er jo bare forferdelig.

notadoll

03.mai.2010 kl.16:06

helt uenig i den komentaren der ja. utroskap er unødvendig, er man utro trenger man ikke være i ett forhold til å begynne med. da er men rett å slett ikke klar for det. det er absolut ingen grunn til å være utro, har du grunn har du heller grunn til å gjøre det slutt. og uansett om man ser det eller ikke, er det ufattelig slemt!

Skriv en ny kommentar

hits