__________________________________________________________Jeg har fått spørsmålet fler ganger og jeg har selv følt det samme. "er jeg for mye med han? " Mitt point of view er det att når man er i ett forhold og er  forelsket i en gutt, er du aldri for mye med han. Når du først kjenner følelsen av at du blir lei ham, da er det på tide å ta små pauser. Men om man føler at man virkelig vil være med han hele tiden bare fordi du er glad i han og vil tilbringe tiden din med han, betyr det bare at du virkelig er glad i han.

Men hvordan er det fra hans side? Og hvordan er det fra dine venners side?

Syntes dine venner at du er for mye med kjæresten din, vet de virkelig ikke hvordan det er å være forelsket. Aldri gå rundt å press deg til å "IKKE være med han" "IKKE ringe han.." for å være plagsom. Ikke trekk deg unna, gjør det du føler for. Om du føler for å ringe 10 ganger om dagen, sende meldinger og lurer på hvordan han har det, er det bare å se hvordan hans reaksjon er. Kanskje du har mer følelser for han, enn han har for deg?

Som en flott, har du sugd til deg nok blod, er det på tide å slippe? NEI, den slipper av seg selv når den er full av kjærlighet.

2 kommentarer

connie michelle

26.apr.2010 kl.21:04

likte dette innlegget veldig godt, en viss person burde lese dette, for vedkommende har mast over at jeg er for mye med han, men som du sier, man får liksom bare ikke nok, man er aldri for mye med han! :)

¢¾Silje

26.apr.2010 kl.21:06

likte headeren :)

Skriv en ny kommentar

hits