___________________________________________________________Vi har hørt mange historier om vulkanen i Island men hva skal vi tro på? Noen mener det også er helseskadelig for oss i Norge siden vi ligger så nærme, men noen sier at det ikke er noe problem, hvor seriøst skal vi ta dette? Naturkatastrofen har rammet all flytrafikk i HELE Europa, dette er noe som aldri har skjedd før! Folk i utlandet kommer seg ikke hjem. Vi får håpe at nabovulkanen Katla som ligger 2 mil unna Eyjafjallajökull ikke våkner. Vi rammes av kaos! Flyselskaper mister masse penger og snart går noen konkurs.


Bildet er snudd ...

 
Vulkanen er skremmende lik fanden selv !! Fikk frynsninger når jeg fant dette bildet.

Er du redd? Tar du dette seriøst eller har du planer om å bli i Norge om selveste KATLA har tenkt og våkne til live etter alle sine år i søvn?  Katla kan føre til små tsunamier som også kan treffe Norge fra kysten! Trur du at Katla våkner? Muligheten er stor! Vulkanen har 40 til 80 års mellomrom mellom vært utbrudd, det siste utbruddet var i 1918, historisk sett er vulkanen på OVERTID! Katla skal våkne etter den andre, så.. Skummelt!

 

Hva syntes du om dette? Har din familie noen plan om hva dere skal gjøre om det blir store askeproblemer? 


( Hentet fra min veninne www.charleen92.blogg.no)

2 kommentarer

Anna

22.apr.2010 kl.20:28

Iish, det bilde var ekkelt!

Håper virkelig ikke at Katla får utbrudd!:S

Cecilie

03.mai.2010 kl.13:43

Hvis du har sett 2012filmen, er deg veldig skummelt å følge med på været gradene, osv. Hvetfall her i Bergen! Så kommer vulkaner og jordskjelv... Skummelt!

Macac.blogg.no

Skriv en ny kommentar

hits