_____________________________________________________________
Som sagt har jeg vært på spahotel denne helgen og slappet av med venner, familie og bekjente. Vi var der jo for en grunn selvsagt, og det var for å feire 70 års dagen til vår kjære Kjell. Heldigvis var det folk på min alder der. Fjoh..
Det startet med  1-2 kvalmende timer i bilen vår. Når familien min er på biltur er det alltid normalt å handle ett par cola og en pakke med IFA. Moren min kjøpte en pose med lakris. Det var forskjellige lakriser oppi der. I det jeg siklet rundt munn tenkte jeg "Fy fader så digg.." Moren min sender lakris posen bakover i bilen og bryter ut " DE VAR DEILIG OG FERSKE.." Og jeg tenkte bare, dette er livet. I det jeg puttet den i munn og tygde på den, var jeg ikke sikker på om det var lakrisen eller tannen min som knakk. Men en ting vet jeg. De var ikke akkurat myke.

"Du kan få de for halv pris, for de er ikke akkurat ferske.. hihi "   Ferske? De var langt ifra ferske. De hadde opplevd både første og andre verdenskrig. Uansett, når vi kom opp til hotellet, fikk jeg ett stort sjokk, rett og slett. Det er det fineste hotellet jeg noen gang har sett. Det var grisedyrt der, som selvfølgelig var en ulempe. Men dette merket jeg og Ine ganske raskt i det vi skulle ned i baren og på afterski på kveldene. Jeg fikk en 500 lapp av mamma til lommepenger. Og de ble så og si brukt opp på drikke den kvelden. Så ble vi selvfølgelig kjent med folk da!

En annen syk ting vi gjorde var å klatre. Det var en klatre vegg som var gjennom hele hotellet. Det var veldig veldig høyt. På bilde under her ser det ikke så fryktelig høyt ut, fordi moren min tar bilde fra 4 etasje. Uansett hvilken etasje du var i, kunne du stå å se på de som klatrer forbi deg, i ett sånt glass. Uansett, jeg tenkte jeg skulle bryte en barriere i meg selv og smekke på selene og klarte i vei. Instruktørgutta selet på oss og lot oss være trygge heldigvis. Jeg klatret NESTEN til toppen, og jeg kunne klatret de siste meterne, men jeg klarte ikke. Det er helt syk følelse egentlig. Jeg har ikke sånn sykt høydeskrekk egentlig. Men når jeg bare hang i en sånn trå, og holdt meg helt fast og så ned. Bena mine skalv så inni "helsikkes" mye at dere aner ikke. De i familien osv sto å lo av meg, fordi bena mine skalv. Jeg så ut som en frosk som var på vei til å hoppe liksom. Men det var helt sinnsykt kult uansett. "JEG VIL NED.. NEEEEED.."

På kvelden tok jeg og Ine på oss partmakeup, høye sko og freshet oss skikkelig opp. Vi skulle nemlig på party. Første kvelden var det ikke så mye liv der, men vi fikk oss noen venner da. Og på lørdagskvelden satt jeg og Ine oss nede på en benk på afterskien. Vi følte oss så fine og bare ventet på at vi kunne danse. Så braser det inn, fler og fler folk. Og det var ikke ungfolk nei, det var jo selveste norefjellgamle hjem som var på byen. Det var en 70-80 åring som stod å danset i pels kåpe og ett eller annet sko par som var laget på 40 tallet. Jeg og Ine så bare på hverandre og tenkte. "skal vi stikke snart eller...hmm...lalala.."  Så vi tok en tidlig kveld den dagen da.


Her ser du Ine og meg er klare som to egg til å klatre. Eller..?

Ine er jo litt sprekere enn meg da, så hun kom litt høyere enn meg. Men jeg kom litt høyere enn dette, altså nesten til toppen. Og jeg er storfornøyd jeg. De som tror det er lett å klatre tar veldig feil. Det er helt sinnsykt vanskelig.

4 kommentarer

Anna

18.apr.2010 kl.16:53

Så gøy =D Synes du er modig jeg ,hehe

Charleen

18.apr.2010 kl.18:51

Så kult OG DIGG .... Jeg blir med på neste tur søta <3 hahahah. Ser deg i morgen :D Gleder meg <3

Maria

21.apr.2010 kl.16:21

åå, kult med klatreveggen! så kjempegøy ut :-D
Norefjellhotellet er fint :)

Skriv en ny kommentar

hits